CHIPTEX-Liner

Op het gebied van kledingbeheer is veel te winnen: u kunt uw organisatie veel ongemak en kosten besparen door het inzetten van een modern systeem. De CHIPTEX-Liner is dat systeem.

Dit doordachte kledinguitgiftesysteem maakt het mogelijk om 24 uur per dag beroepskleding uit te geven én in te nemen. De manier waarop dat gebeurt, is helemaal afhankelijk van uw wensen en mogelijkheden. Hoe uw CHIPTEX-Liner ook geconfi gureerd wordt, het systeem zorgt ervoor dat uw mensen altijd op eenvoudige wijze kunnen beschikken over de juiste kleding.

Marvel biedt vele mogelijkheden en opties in zowel hard- als software. De CHIPTEX-Liner systemen worden daardoor voor u op maat ontworpen. Wij passen de installatie aan op de door u beschikbaar gestelde ruimte. De software wordt aangepast aan de wensen en eisen van uw kledingbeleid. Met meer dan 30 jaar ervaring en meer dan 900 units geleverd zijn vele organisaties u voor gegaan. Een beproefd concept!

Video

Overzicht voor u

De CHIPTEX-Liner biedt u en uw medewerkers ongekende voordelen. Zo kunt u het aantal roulerende kledingstukken drastisch verminderen en raakt er geen kleding meer zoek. De CHIPTEX-Liner werkt met een kredietstelsel, zodat gebruikers nooit méér kleding in hun bezit kunnen hebben dan is toegestaan. Dankzij het chiplabel in ieder kledingstuk is het systeem in staat om elk exemplaar te identifi ceren én te registreren. Het systeem kan u exact aangeven waar elk kledingstuk zich bevindt: in de CHIPTEX-Liner, bij de gebruiker of bij de wasserij, tot op de seconde nauwkeurig! U kunt bovendien zelf kiezen hoe u de kledinguitgifte gaat organiseren. U kunt bijvoorbeeld de kleding op naam of op maat laten uitgeven. Kiest u voor dat laatste, dan kunt u met nóg minder kledingstukken volstaan.

Gemak voor de gebruiker

Met een persoonlijke pas kan iedere medewerker via een gebruiksvriendelijk touchscreen de juiste kleding uit het systeem halen. Snel en gemakkelijk, 24 uur per dag. De vuile kleding wordt via het systeem ingenomen en direct in de wascontainer gedeponeerd. De bijgeleverde software zorgt voor een goede analyse van het proces zodat misgrijpen voor de medewerkers vrijwel niet voorkomt.

Snel en slim beladen

De CHIPTEX-Liner kan eenvoudig en snel worden beladen; standaard gebeurt dit automatisch, maar handmatig beladen is ook mogelijk. Bij grote systemen zijn intelligente voorsorteerinstallaties optioneel. De kleding wordt op de beladingsstang gehangen en vanaf daar verloopt het proces automatisch. Kleding welke niet in het proces thuishoort, wordt niet beladen maar direct apart gehangen. Mocht er tussentijds een gebruiker kleding komen halen, dan schakelt het systeem direct om naar uitgifte om vervolgens weer verder te gaan met de belading.

Managementinformatie

Informatie is voor effi ciënt en verantwoord beheer onontbeerlijk. Ook daar zorgt de CHIPTEX-Liner voor: op ieder gewenst moment heeft u inzicht in onder meer de locatie van elk kledingstuk en in het aantal kledingstukken dat iedere medewerker in zijn of haar bezit heeft. Onverhoopt ontstane tekorten, dagelijks verbruik, actuele belading; het systeem maakt het gehele proces transparant en beheersbaar. Ook kan het systeem worden gekoppeld aan het informatiesysteem van bijvoorbeeld een wasserij.

CHIPTEX productfamilie

De CHIPTEX-Liner maakt gebruik van het CHIPTEX software platform. Koppeling met alle andere CHIPTEX producten is hierdoor mogelijk met beheer vanuit één software pakket.

Wenst u meer informatie kijkt u dan ook eens op de website van de fabrikant www.LCT-Textilligence.com