CHIPTEX-Lockerbag

Het CHIPTEX-Lockerbag systeem is de functionele oplossing voor ruimtebesparing op garderobegebied. Op een compact vloeroppervlak en in een afsluitbare ruimte hangen de persoonlijke eigendommen van de medewerkers in de opslagconveyor, beschermd tegen diefstal. Met dit systeem kan de besparing aan benodigd vloeroppervlak oplopen tot meer dan 50 procent ten opzichte van de conventionele metalen garderobekasten.

De kledingzak in het CHIPTEX-Lockerbag systeem is speciaal ontwikkeld voor de opslag van persoonlijke kleding en andere eigendommen. Deze kledingzakken worden voor iedere opdrachtgever speciaal op maat gemaakt volgens de gewenste vereisten. Een apart compartiment voor de schoenen, ritssluitingen of speciaal afsluitbare compartimenten. Standaard is de kledingzak voorzien van vochtafvoer voor regenachtige dagen. LCT biedt u vele mogelijkheden.

Middels het CHIPTEX-Lockerbag systeem krijgt uw medewerker een eigen ‘kast’ in uw garderobe. Persoonlijke eigendommen als klompen of schoenen kunnen rustig in de eigen kledingzak opgeslagen worden. Voor uitzendkrachten of parttimers kan een tijdelijke kledingzak voor eenmalig gebruik worden toegepast.

Het systeem van aanbieden en uitgeven van de kledingzakken is volledig geautomatiseerd. Een RFID chiplabel in de kledingzak zorgt voor de registratie binnen het systeem. De persoonlijke items van uw medewerkers worden altijd gecontroleerd opgeborgen, gegarandeerd.

Video

Maatwerk

Het CHIPTEX-Lockerbagsysteem is fl exibel. Hierdoor kan aan veel eisen en wensen voldaan worden. Bijvoorbeeld de integratie van een bedrijfsgebonden ID kaart. Maar ook het afsluiten van uitneem- of inleveropeningen behoort tot de mogelijkheden.

Nog een voordeel: met het CHIPTEX-Lockerbag systeem wordt uw garderobe een omkleedruimte die ook visueel aantrekkelijk kan worden gemaakt, passend bij de interieurstijl van het gebouw en de organisatie. En de opslag? Die wordt onzichtbaar in het CHIPTEX-Lockerbag systeem.

Overzicht en inzicht

Het CHIPTEX-Lockerbag informatiesysteem geeft zowel inzicht in het individuele gebruik van het systeem door de medewerkers als dat van de kledingzakken. Deze dubbele systeemeffectiviteit resulteert in het gecontroleerde gebruik van het systeem door uw vaste medewerkers, maar ook door uw parttime medewerkers. Ook al komen ze maar een dagje in de week werken.

Kledingzakken die niet effectief gebruikt worden, kunnen aan andere medewerkers worden toegewezen. De tijdelijke kledingzak is bedoeld voor incidenteel gebruik.

Lockerbag

Heeft u andere ideeën ten aanzien van het Lockerbag systeem dan zijn er nog vele varianten mogelijk. Denkt u dan aan op maat gemaakte Lockerbags, een combinatie met kleding registratie of gewoon een garderobe systeem voor het opslaan van jassen van bezoekers aan uw organisatie. Voor meer informatie neem contact met ons op…

CHIPTEX productfamilie

De CHIPTEX-Lockerbag maakt gebruik van het CHIPTEX software platform. Koppeling met alle andere CHIPTEX producten is hierdoor mogelijk met beheer vanuit één software pakket.

Wenst u meer informatie kijkt u dan ook eens op de website van de fabrikant www.LCT-Textilligence.com