CHIPTEX-OSL

De CHIPTEX-OSL is, naast de CHIPTEX-Sizer een systeem voor uitgifte van gevouwen kleding. Naast kleding is het systeem ook geschikt voor de uitgifte van klompen, handschoenen of andere materialen. Er is zeer weinig vloeroppervlak nodig voor dit systeem, één m² voor de opslag van 240 kledingstukken. Indien meer capaciteit benodigd is, kunnen units gekoppeld worden. Door de schaalbare opzet is het systeem al vanaf 60 gebruikers effectief.

Omdat verschillende artikelen via de CHIPTEX-OSL uitgegeven kunnen worden zijn de afmetingen van de compartimenten instelbaar. Het systeem identifi ceert de artikelen aan de hand van RFID chiplabels. U heeft hierdoor altijd inzicht waar kledingstukken zich bevinden, in het systeem, bij de wasserij of bij de gebruiker. Ook kunt u bijvoorbeeld zien hoeveel en welke kledingstukken de medewerker in bezit heeft.

  • 24 uur per dag, 7 dagen per week kleding beschikbaar voor gecontroleerde uitgifte
  • Alleen schone kleding indien vuile kleding is ingeleverd
  • Eenvoudig in het gebruik middels het 6 Inch gebruiksvriendelijke Touch screen
  • Volledig inzicht in het gebruik van uw kledingpakket
  • Verbeteren van de effectiviteit van uw kledingpool door optimale afstemming tussen behoefte en aanbod
  • Besparing op uw insteek van 50 procent mogelijk
  • Inzicht in kwaliteitsmeetpunten zoals de doorlooptijden, gebruikscyclus, nee verkopen en/of hygiëne
  • En dit alles op slechts 1 vierkante meter

Overzicht voor u

De CHIPTEX-Liner biedt u en uw medewerkers ongekende voordelen. Zo kunt u het aantal roulerende kledingstukken drastisch verminderen en raakt er geen kleding meer zoek. De CHIPTEX-Liner werkt met een kredietstelsel, zodat gebruikers nooit méér kleding in hun bezit kunnen hebben dan is toegestaan. Dankzij het chiplabel in ieder kledingstuk is het systeem in staat om elk exemplaar te identifi ceren én te registreren. Het systeem kan u exact aangeven waar elk kledingstuk zich bevindt: in de CHIPTEX-Liner, bij de gebruiker of bij de wasserij, tot op de seconde nauwkeurig! U kunt bovendien zelf kiezen hoe u de kledinguitgifte gaat organiseren. U kunt bijvoorbeeld de kleding op naam of op maat laten uitgeven. Kiest u voor dat laatste, dan kunt u met nóg minder kledingstukken volstaan.

Gebruikersgemak

Met een persoonlijke pas kan iedere medewerker via een gebruiksvriendelijk touchscreen de juiste kleding uit het systeem halen. Snel en gemakkelijk, 24/7. Uitgeven duurt slechts enkele seconden per kledingstuk. Ook de gedragen kleding wordt via het systeem ingenomen.

Veel klanten zijn nog niet klaar voor het gebruik van RFID. U kunt starten zonder RFID en wanneer u klaar bent voor een honderd procent controle RFID activeren. Veel klanten kiezen deze route om vandaag te starten met het gecontroleerd verstrekken van kleding.

Managementinformatie

De CHIPTEX-OSL werkt met een kredietstelsel. Hierdoor kunnen gebruikers nooit méér kleding in hun bezit hebben dan is toegestaan. U kunt op deze wijze het aantal roulerende kledingstukken tot een minimum beperken. Daarbij voorkomt u tevens verlies van kleding en andere objecten.

De CHIPTEX-OSL biedt u overzichtelijke managementinformatie om volledig beheer te houden over kleding en gebruikers. Ook kan de CHIPTEX-OSL gekoppeld worden aan andere informatiesystemen, bijvoorbeeld van de wasserij.

Stofarme opslag

Een van de vele voordelen van de CHIPTEX-OSL is dat kledingstukken, kledingsets en andere objecten in een goed afgesloten, stofarme ruimte bewaard worden. Dit betekent dat de medewerkers altijd volgens de regelgeving gekleed zijn.

Snelle en slimme belading

De CHIPTEX-OSL kan eenvoudig worden beladen. De kleding hoeft geen vaste plaats in het systeem te hebben. Hierdoor kan het beladen ook nog eens extra snel plaatsvinden. Doordat de RFID chips bij belading geregistreerd worden weet het systeem exact wat er aanwezig is. Hierdoor kan een beladingsadvies worden gegenereerd, waarmee u de juiste kleding kunt beladen.

CHIPTEX productfamilie

De CHIPTEX-OSL maakt gebruik van het CHIPTEX software platform. Koppeling met alle andere CHIPTEX producten is hierdoor mogelijk met beheer vanuit één software pakket.

 

De CHIPTEX-Lockerbag maakt gebruik van het CHIPTEX software platform. Koppeling met alle andere CHIPTEX producten is hierdoor mogelijk met beheer vanuit één software pakket.

Wenst u meer informatie kijkt u dan ook eens op de website van de fabrikant www.LCT-Textilligence.com