CHIPTEX-Sizer

Voor de uitgifte van kleding maken al veel (zorg)organisaties gebruik van de CHIPTEX-Liner. Een systeem dat borg staat voor overzicht, gemak en kostenbesparing.

Speciaal voor het uitgeven van gevouwen kleding (bijvoorbeeld OK-kleding), gesealde bedrijfskleding en andere bezittingen zoals persoonlijke beschermingsmiddelen, ontwikkelde LCT een variant op dit systeem: de CHIPTEX-Sizer. Dit uitgiftesysteem combineert de technologische kwaliteiten en de praktische voordelen van de CHIPTEX-Liner met het principe van de paternoster. Het resultaat: een veelzijdig systeem dat slechts weinig vloeroppervlak nodig heeft, maar toch een grote opslagcapaciteit biedt.

Optimaal beheer

Sizer - Campina, model ziekenhuiskleding+ (32)

De CHIPTEX-Sizer werkt met nagenoeg dezelfde software als de CHIPTEX-Liner. Dat betekent dat het systeem kleding en andere objecten aan de hand van chiplabels identifi ceert en registreert. Daardoor heeft u altijd zicht op wat er in het systeem aanwezig is, wat de medewerkers in hun bezit hebben en wat zich elders (bijvoorbeeld in de wasserij) bevindt.

Ook de CHIPTEX-Sizer werkt met een kredietstelsel, zodat gebruikers nooit méér kleding in hun bezit kunnen hebben dan is toegestaan. Zo kunt u het aantal roulerende kledingstukken tot een minimum beperken en verlies van kleding en andere objecten voorkomen. Voor optimaal gemak kan de CHIPTEX-Sizer volledig worden geïntegreerd met de CHIPTEX-Liner. De CHIPTEX-Sizer voorziet u bovendien van overzichtelijke managementinformatie en kan worden gekoppeld aan bijvoorbeeld het informatiesysteem van een wasserij.

Stofarme opslag

Eén van de vele voordelen van de CHIPTEX-Sizer is dat kledingstukken, kledingsets en andere objecten in een goed afgesloten, stofarme ruimte worden bewaard. Daarnaast biedt het systeem u tal van andere voordelen, zoals overzicht, een gebruiksvriendelijke uitgifte en kostenbesparing. De CHIPTEX-Sizer kan (afhankelijk van de beschikbare ruimte, de hoogte en uw wensen) in verschillende uitvoeringen en maten worden geleverd.

Gemak

Doordat de kleding geen vaste plaats in het systeem hoeft te hebben, kan het beladen ook nog eens snel plaatsvinden. Het vergroten van de opslagcapaciteit in de hoogte of de breedte, of met een 2e unit, maakt de CHIPTEX-Sizer extra slim.

Sizer - Campina overzichtfoto's (3)

CHIPTEX productfamilie

De CHIPTEX-Sizer maakt gebruik van het CHIPTEX software platform. Koppeling met alle andere CHIPTEX producten is hierdoor mogelijk met beheer vanuit één software pakket.

Sizer - Campina beladen, model eigen kleding (5)