Over ons

Marvel is in de BeLux gaandeweg uitgegroeid tot een begrip op het gebied van industriële wasserijen en kledingbeheer en –verdeling.

Sinds 1999 verkoopt Marvel de uitgiftesystemen van LCT-Textilligence. Het begon met de Chiptex-Liner – een spitstechnologisch uitgiftesysteem voor hangende beroepskledij. Tegenwoordig zijn er ook diverse systemen voor de uitgifte van gevouwen kleding én plaatsbesparende Lockerbag systemen.

Marvel biedt deze oplossingen aan diverse markten aan. De zorgsector bestaat van oudsher uit vele klanten maar ook slachterijen of andere foodsector bedrijven maken vaak gebruik van deze apparatuur. Hotels, industrie, luchthavens en wasserijen maken gebruik van deze oplossingen.

De combinatie van deze gerenommeerde merken stelt Marvel in staat voor elke individuele klant de optimale totaaloplossing uit te dokteren. Na de installatie levert Marvel de service en ondersteuning op deze apparatuur.

In 2018 heeft een bedrijfsovername plaatsgevonden. Voor de klanten met kledinguitgifte systemen verandert er niet zoveel. Voor de Be-Lux markt voor kledinguitgifte en innamesystemen is als Sales manager Vincent Jonckheere aangewezen. Voor de overige systemen zoals wasstraten en dergelijke is Marvel niet langer actief.

Wilt u graag met eigen ogen zien wat een Marvel-oplossing zoal inhoudt, dan kan dat beslist tijdens een bedrijfsbezoek of een demo.